افزایش سرعت لود سایت پیشرفته

افزونه افزایش سرعت لود سایت معرفی 12 افزونه برتر راست چین

در میان این فایل‌ها می‌توان HTML, CSS, Java Script، تصاویر و فونت‌ها را نام برد. هر کدام از این فایل‌ها نیز به درخواست HTTP جداگانه‌ای نیاز دارند. هر چه تعداد درخواست‌های HTTP بیشتر باشد، صفحه آهسته‌تر بارگیری می‌شود. یکی از روش‌هایی که اکثر مردم برای پس‌انداز انجام می‌دهند، انتخاب هاست اشتراکی ارزان قیمت است. در این روش، تا جایی که برای سرور امکان دارد تعدادی وب‌سایت بر روی آن قرار می‌گیرد. در وب سایت برای این که یک بخش از اطلاعات نمایش داده شود باید آن اطلاعات به واسطه پرس و جو (Query) از پایگاه داده دریافت شود.

این موضوع وقتی بدتر می‌شود که متوجه افزوده شدن فایل‌های اضافی CSS و جاوا اسکریپت توسط افزونه‌ها می‌شوید. تفاوت فقط ۱۰۰ میلی ثانیه (یک واحد زمانی که حتی انسان نمی‌تواند آن را درک کند) کافی بود تا فروش آنها را یک درصد کاهش دهد. اگر نوشته‌های الهام را دنبال کنید، متوجه می‌شوید که دغدغه‌اش بیش از آنکه موتور جست‌وجوگر و تعداد کلمات باشد، مخاطب، رفع ابهامات او و پاسخ به سوالاتش با یک زبان ساده است. راهبرد هوشمندانه در مورد مدیریت این وضعیت این است که تعداد افزونه‌های سایت خود را به حداقل برسانید. حالا از صفحه باز شده، تب اطلاعات رو انتخاب کنید و گزینه سرور رو باز کنید. تجربه شما از نصب این افزونه ها چیه؟ چه افزونه‌های دیگه‌ای رو می‌شناسید؟ اگه سوالی یا پیشنهادی دارید حتما کامنت کنید، شاید سوال شما سوال بقیه هم باشه.

در اینجا برخی از مهم ترین روش های افزایش سرعت سایت و بهبود زمان لود آن معرفی شده است که به شما در بهینه سازی سرعت سایت خود کمک می کند. ۴۳ درصد از کل سایت‌های اینترنتی را سایت‌های وردپرسی تشکیل داده‌اند. اگر شما هم مدیر یک سایت وردپرسی هستید، باید برای افزایش سرعت لود صفحه در وردپرس راهبردهای مختلفی داشته باشید. با استفاده از سرویس PageSpeed Insights (web.dev) سایت خود را آنلاین آنالیز کنید و اگر مانعی برای افت سرعت لود سایت وجود داشته باشد گوگل آن را به شما نمایش می‌دهد. این سرویس برای تک تک صفحات سایت شما مناسب بوده و فقط صفحه اصلی را آنالیز نمی‌کند که می‌تواند مزیتی برای این سرویس باشد. دومین علت که خیلی مهمه اینه که کلی افزونه افزایش سرعت سایت رایگان فوق العاده وجود داره و توی همین مقاله ما بهترین‌هاش رو برای شما لیست کردیم.

بهترین راه برای بهینه‌سازی تصاویر وب‌سایت، بهینه‌سازی بصورت دستی است. فتوشاپ به‌عنوان معتبرترین نرم‌افزار ویرایش عکس، یک قابلیت مهم برای وبمسترها ارائه کرده است تا آن‌ها بتوانند تصاویر موردنظرشان را بعد از ویرایش، با بهینه‌ترین حالت ممکن ذخیره کنند. در اولین قدم توصیه می‌کنیم حتماً از طریق کنترل‌پنل هاستینگ (مثل CPanel)، قابلیت فشرده‌ساز GZip را فعال کنید. فعال کردن این قابلیت، تأثیر مثبتی بر سرعت سایت دارد و فایل‌های خروجی وب سرور را  تا حد خوبی فشرده می‌کند. این سرویس نیز همانند GTmetrix در کنار نمره‌ای که به صفحات می‌دهد، تحلیل‌هایی در راستای بهبود فنی نیز ارائه می‌کند. مسئول فنی وب‌سایت با مطالعه این تحلیل‌ها که گاه نیازمند برنامه‌نویسی و دسترسی به سورس-کد صفحه دارد، می‌تواند مشکلاتی که باعث کندی سرعت صفحات شده را رفع نماید.

اینجاست که شبکه توزیع محتوا (CDN) به‌عنوان یک راهکار مؤثر برای بهینه‌سازی سرعت، کاهش تأخیر و بهبود امنیت وب‌سایت‌ها مطرح می‌شود. این افزونه‌ های افزایش سرعت لود قدرتمند می‌تواند به‌سادگی تغییر کند و برای بهینه‌سازی با افزونه‌هایی مثل ووکامرس خود را تطبیق دهد. افزونه‌ی speed booster pack امکانات مختلفی را در اختیار شما قرار می‌دهد که هر یک از آن‌ها بهبود عملکرد بخشی از سایت شما را بر عهده خواهد گرفت. افزایش سرعت سایت باعث بهبود تجربه کاربری می شود، زیرا کاربران تمایل دارند سایت ها را سریع و بدون تأخیر باز کنند. همچنین، سرعت بالاتر سایت می تواند تأثیر مثبتی بر رتبه بندی سایت در موتورهای جستجو مانند گوگل داشته باشد. سایتی که سریع تر بارگذاری می شود، نرخ پرش کمتری دارد و کاربران بیشتری در صفحات آن می مانند.

در واقع تو این حالت یک صفحه از سایت شما ممکنه چندین ثانیه یا حتی دقیقه طول بکشه تا کامل لود بشه. این موضوع تجربه کاربر رو از سایت شما بد شکل میده و حتی ممکنه اگر این لودینگ خیلی طولانی بشه کاربر سایت رو ببنده و هیچ وقت هم دیگه به سایت شما برنگرده! حالا در نظر بگیرین یک سایت فروشگاهی یا خدماتی در طول روز بدون سیستم کش ممکنه چندین مشتری رو از دست بده. یکی از خطاهای رایج بعد از آنالیز عملکرد سایت تو ابزار GTmetrix مشاهده ارور Inline small CSS و  Inline small JavaScript تو لیست عوامل اختلال در سرعت سایت هست. برای حل این مشکل در مقاله رفع خطای Inline small JavaScript  و خطای inline small css به طور کامل به بررسی این مشکل رایج پرداختیم. اگر جایی به مشکل خوردید می‌تونید زیر همون پست سوالاتتتون رو بپرسید، در اولین فرصت جواب رو دریافت می‌کنید.

این به معنای این است که شما نیاز به داشتن تجربه عالی در زمینه مدیریت سرور ندارید و می‌توانید بر کارهای اصلی خود تمرکز کنید. خدمات مدیریت شده شامل ارائه ابزارها و پنل‌های مدیریتی، پشتیبانی 24/7، به‌روزرسانی‌های امنیتی، و مدیریت مشکلات فنی ممکن است. استفاده از لود بالانسرها برای توزیع ترافیک به طور متوازن بین چندین سرور، تأثیر چشمگیری در بهبود کارایی و پایداری سایت دارد. لود بالانسرها عهده‌دار توزیع هوشمندانه ترافیک و درخواست‌های کاربران به سرورهای مختلف هستند، تا از یک توزیع بار ناهموار جلوگیری کنند. کدهای اضافی و نامرتب مانند پیچ‌وخم‌هایی هستند که مسیر فلش را کند می‌کنند.

این ابزار به ما این امکان را می‌دهد که به طور جامع بارگذاری صفحات سایت شما را از دو منظر YSlow و Google PageSpeed ارزیابی کنیم. GTmetrix تمام جنبه‌هایی که بر عملکرد سایت تأثیر می‌گذارند را بررسی کرده، مشکلات را شناسایی و راه‌حل‌های دقیق و عملی برای بهبود بارگذاری و کارایی ارائه می‌دهد. با استفاده از GTmetrix، ما می‌توانیم تجربه کاربری سایت شما را بهینه‌سازی کنیم تا کاربران به راحتی و بدون تأخیر به محتوای مورد نظر دست یابند. یکی دیگر از پلاگین های افزایش سرعت وردپرس محبوب در میان کاربران، افزونه اسماش می باشد. این افزونه برای بهینه سازی خودکار تصاویر در وب سایت شما طراحی شده که به شما کمک می کند تا حجم تصاویر سایت خود را بدون از دست رفتن کیفیت آنها فشرده کنید. با فشرده کردن حجم تصاویر، سرعت بارگذاری سایت شما به صورت چشمگیری افزایش پیدا خواهد کرد.

یکی از قابلیت‌های این افزونه که در بسیاری دیگر از افزونه‌ها پیدا نمی‌شود، توانایی مدیریت فونت‌های گوگل است. این افزونه می‌تواند فونت‌های گوگل را با یکدیگر ترکیب کند و یا اگر تصمیم به حذف برخی از آن‌ها دارید، آن‌ها را حذف کند. این افزونه همچنین از ابزار GZIP برخوردار است و با استفاده از آن می‌تواند کدهای مختلف را فشرده‌سازی و یا از فشرده‌بودن خارج کند. مدیران و ادمین‌های سایت با استفاده از افزونه‌ی WP Fastest cache می‌توانند توان مدیریت کَش‌کردن صفحات سایت را فراهم کرده و به‌صورت دستی انجام دهند. Largest Contentful Paint (LCP) یکی از معیارهای مهم در Core Web Vitals است که زمان بارگذاری بزرگ‌ترین عنصر محتوایی نمایان در صفحه را اندازه‌گیری می‌کند.

هر ریدایرکت یک درخواست HTTP اضافی ایجاد می‌کند که بار سرور را بالا برده و سرعت را کاهش می‌دهد. با حذف ریدایرکت‌ها، تعداد درخواست‌های HTTP و بار سرور کاهش یافته و در نتیجه سرعت بالاتر می‌رود. افزونه‌ها اجزایی هستند که برای ارائه ویژگی‌های جدید به سایت اضافه می‌شوند. در حالتی که یک وبسایت سیستم کش رو نداره، هر بار برای لود صفحه‌ای از سایت شما، چندین درخواست به سرور ارسال میشه تا محتوا کامل لود بشه و به نمایش دربیاد. یه‌سری افزونه برای بهبود نظرات وردپرس وجود داره، مخصوصا اگه نظرات بالایی دارید، مثلا در همین بلاگ میزفا ما بالای ۱۰ هزار نظر داریم و همین نظرات می‌تونن باعث کندی سایت بشن.

بهترین کار این است که تنها افزونه های لازم و ضروری روی وردپرس شما فعال باشد و افزونه های غیرضروری از روی آن حذف شوند. اگر فکر می کنید افزونه های نصب شده در سایت شما عامل کندی نیستند تنها کافیست آنها را غیرفعال کنید و نتیجه را مشاهده کنید. اگر سرعت سایت تغییر نکند یا چندان سریع تر نشود یعنی افزونه ها در کاهش سرعت سایت بی اثر بوده اند. هرچه سرعت سایت بیشتر و بهتر شود تجربه کاربری هم بهتر می شود و هرچه سرعت سایت کمتر و کندتر شود تجربه کاربری نیز کاهش پیدا خواهد کرد. تجربه کاربری ارتباط مستقیمی با سئو دارد و بهبود آن روی بهبود سئو سایت هم اثر گذار است.

سایتی که از نظر سرعت لود بهینه سازی شده است ، نه تنها تجربه کاربری (UX) را بهتر می کند ، بلکه می تواند به افزایش رتبه در موتورهای جستجو کمک کند. در این مقاله ما به اهمیت سرعت لود سایت و همچنین راه کارهایی برای کاهش زمان بارگذاری سایت خواهیم پرداخت. افزونه‌هایی که قراره تو این مطلب بهتون معرفی کنم، هرکدوم به نوبه خودشون بهترین افزونه برای افزایش سرعت سایت وردپرس هستن و می‌شه اون‌ها رو به عنوان یک پک کامل در نظر گرفت. مثلاً اینطوری نیست که یکی از افزونه‌ها صرفاً بیاد روی بهینه سازی عکس یا کَش کردن داده‌های سایت تمرکز کنه. این پلاگین‌ها کاملاً رایگان هستند و اگه اولین بارتون هست که می‌خواید از افزونه بالا بردن سرعت سایت وردپرس استفاده کنید، توصیه می‌کنم که برای شروع کار از نسخه‌های پولی استفاده نکنید.

افزونه‌ی speed booster pack علاوه بر همه‌ی این‌ها می‌تواند به‌خوبی با افزونه‌ی ووکامرس سازگاری پیدا کند و همانطور که پیش از این هم اشاره کردیم، بخشی از مشکلات سایت را حل کند. افزونه‌ی WP Fastest cache در دو نسخه‌ی رایگان و پریمیوم قابل دسترس است. طبیعتا استفاده از نسخه‌ی پریمیوم آن مزایایی دارد که با استفاده از نسخه‌ی رایگان نمی‌توانید از آن‌ها بهره‌مند شوید. پس از اعمال تمامی تغییرات، سایت مجدداً تست و بررسی می شود تا اطمینان حاصل شود که تمامی مشکلات رفع شده و سرعت سایت بهبود یافته است. همچنین، ویژگی lazy loading برای بارگذاری تصاویر به صورت تدریجی اضافه می شود. نوع و نحوه برنامه نویسی وب سایت و همچنین تکنولوژی به‌کار برده شده در وب سایت بسیار حائز اهمیت بوده و تأثیر بسزایی در لود وب سایت دارد.

در صورتی که روی کاربری این پلاگین کار شده بود میتوانست بهترین افزونه افزایش سرعت وردپرس باشد. با استفاده از ابزارهای پیشرفته و تخصص تیم ما، می‌توانیم مشکلاتی را که به کندی سایت شما منجر شده‌اند شناسایی کرده و به‌طور موثر برطرف کنیم. ما با تجزیه و تحلیل دقیق ساختار سایت و محتوای آن، متوجه می‌شویم که کدام بخش‌ها نیاز به بهینه‌سازی دارند. به‌عنوان مثال، می‌توانیم با بهینه‌سازی تصاویر و فشرده‌سازی فایل‌های CSS و JavaScript، به سرعت بارگذاری سایت شما کمک کنیم. این یک افزونه محبوب وردپرس است که برای بهینه سازی فایل های CSS و جاوا اسکریپت در وب سایت شما طراحی شده است. با ترکیب و فشرده سازی این فایل ها به کاهش زمان بارگذاری سایت شما کمک می کند.

همچین افزونه های مثل ووکامرس و المنتور هم یکی دیگه از دلایل افت سرعت سایت شما می باشد. SG Optimizer افزونه‌ای رایگان است که توسط شرکت SiteGround ارائه می‌شود. این افزونه با ویژگی‌هایی مانند کش کردن صفحات، فشرده‌سازی فایل‌ها و بهینه‌سازی تصاویر، به بهبود عملکرد سایت کمک می‌کند. Swift Performance افزونه‌ای جامع است که به شما امکان می‌دهد تا با چند کلیک ساده، سرعت سایت خود را بهینه سازی کنید. این افزونه از ویژگی‌هایی مانند کش کردن صفحات، فشرده‌سازی فایل‌ها، بهینه‌سازی تصاویر و حذف کدهای اضافی پشتیبانی می‌کند. شما به‌عنوان مدیر فنی سایت، باید قبل از آپلود کردن فایل‌های وب‌سایت، آن‌ها را با متدها و نرم‌افزارهای خاصی (که نیاز به تخصص دارد) فشرده‌سازی کنید تا سرعت لود صفحات سایت بهبود یابد.

دیزل ژنراتور دستگاهی است که برای تأمین برق در همه جا، از جمله خانه، اداره، کارخانه‌، بیمارستان یا هر تأسیسات دیگری که به برق نیاز دارد، استفاده می‌شوند. این سرورها فاصله نزدیکی نسبت به هم داشته و در سرتاسر دنیا قرارگرفته‌اند. با گذشت زمان داده‌های پایگاه داده افزایش می‌یابد و افزایش داده‌ها به مرور موجب کند شدن سایت می‌شود برای جلوگیری از سنگین شدن پایگاه داده باید برخی موارد را انجام داد. یکی از مزایای اصلی لایسنس گذاری، کنترل بهتری بر سیاست‌ها و شرایط استفاده از محصولات است. این به شما این امکان را می‌دهد که قوانین مربوط به استفاده از محصول را تعیین کنید و در صورت نقض، اقدامات لازم را انجام دهید.

و البته این رو بدونید که ما در دوره افزایش سرعت سایت وردپرس در آکادمی میزفا کامل درباره این افزونه صحبت کردیم. این ابزارها می‌توانند به شما کمک کنند تا نقاط ضعف سرعت لود وب‌سایت خود را شناسایی کنید و اقدامات بهینه‌سازی را براساس نتایج آنها اعمال کنید. این ابزار امتیازهای مختلف را برای نسخه موبایل و دسکتاپ ارائه می‌دهد و پیشنهادات بهینه‌سازی ارائه می‌کند. به کمک CDN، محتوای سایت شما در سراسر جهان به سرعت ارائه می‌شود، این کار باعث بهبود زمان بارگیری صفحات می‌شود. این عمل باعث کاهش فاصله جغرافیایی بین کاربر و سرور می‌شود و زمان لازم برای انتقال داده‌ها را به حداقل می‌رساند. تأخیر در لود سایت دارای معایبی است که به شدت تأثیرگذار بر تجربه کاربری و عملکرد وب‌سایت می‌باشد.

از بارگذاری غیرهم‌زمان (Async Loading) برای فایل‌های غیرضروری استفاده کنید تا اولویت بارگذاری با محتوای اصلی باشد. طبق بررسی‌ها، استفاده از CDN می‌تواند زمان بارگذاری را تا ۵۰٪ کاهش دهد. این فناوری به‌ویژه برای سایت‌هایی که مخاطبان بین‌المللی دارند، حیاتی است. خدماتی مانند Cloudflare و Akamai گزینه‌های محبوبی در این زمینه هستند. یونیت های هیدرولیک و سیستم های پنوماتیک از فناوری های اصلی در حوزه انتقال نیرو هستند که کاربرد گسترده ای در صنایع مختلف دارند.

این مسائل حل شده رو با تو به اشتراک میذارم چون شاید مسأله تو هم باشه. به پنل وردپرس سایتتون مراجعه کنید، از بخش ابزارها، سلامت سایت رو باز کنید. کش همون حافظه نهان یا پنهان هست؛ ولی منظور از حافظه پنهان چیه؟ این حافظه پنهان اطلاعات و داده‌هایی که قرار تو آینده نزدیک ازشون استفاده بشه رو تو خودش نگه می‌داره. شاید دسترسی به امتیاز 100 درصد در ابتدا دشوار باشد و از طرفی بهبود امتیازهای جزئی به سرعت در جایگاه شما تاثیرگذار نباشند. این آنالیزها را برای هر صفحه ای از سایتتان که میخواهید انجام دهید.

اگر تا به حال از این ابزارها استفاده کرده‌اید،‌ تجربه‌تان را با ما و سایر کاربران در قسمت کامنت به اشتراک بگذارید. در لیموهاست می‌توانید بهترین سرویس‌های میزبانی وب را با بهترین قیمت و کیفیت خریداری کنید. البته حالت‌های مختلفی مثل کش تمام‌صفحه (Caching Full-Page)، کش آبجکت‌ها (Object Caching) و کش فرگمنت (Fragment) در سرور وجود داره. اما قابلیت کش سرور برای هاست‌های اشتراکی و سرورهای معمولی وجود نداره. در مقاله مقایسه Hummingbird Pro و Rocket ما این دو افزونه محبوب بهینه ساز را بررسی کرده ایم و می توانید ویژگی های بیشتری از این افزونه را مطالعه کنید. در یک کادر در پایین تصویر سایتتان،‌ دو آنالیز متفاوت pageSpeed و Yslow دیده می شود.

همراهی شما در این مسیر ضروری است تا با تحلیل دقیق، سرعت موشکی سایت شما را به ارمغان بیاوریم. برای کس ب بهترین نتیجه، به ما اعتماد کنید و تجربه‌ای متفاوت از سرعت لود سایت داشته باشید. بله، استفاده از قالب های سبک و بهینه سازی شده می تواند به سرعت بارگذاری سایت کمک کند. قالب های سنگین و پیچیده ممکن است حاوی کدهای غیرضروری و المان های گرافیکی سنگین باشند که بر سرعت سایت تأثیر منفی می گذارند. به دلیل پیچیدگی کدنویسی و استفاده از فایل های ویدیویی سنگین بهینه کردن آن ها با موانع زیادی مواجه می وشد.

استفاده از این افزونه‌های وردپرسی نه ‌تنها موجب افزایش سرعت لودشدن وب‌سایت خواهد شدن بلکه به سئو نیز کمک خواهد کرد. این افزونه‌ی ساده و به دردبخور می‌تواند کدهای HTML، CSS و JS را بهینه‌سازی کرده و آن‌ها را در جهت افزایش سرعت لود وب‌سایت بهینه کند. افزونه‌ی Pagespeed ninja هم می‌تواند در افزایش سرعت لود وب‌سایت شما نقش ایفا کند و هم کاربرد بسیار خوبی در رفع مشکلات google pagespeed insights دارد. این افزونه با بیش از ۸۰ درصد سایت‌های مختلف سازگاری دارد و می‌تواند منجر به افزایش سرعت آن‌ها شود. CDN (شبکه تحویل محتوا) با توزیع محتوای سایت شما در سرورهای مختلف در سراسر جهان، می تواند به کاهش زمان بارگذاری و بهبود سرعت سایت کمک کند.

وب‌سرور، عامل اساسی در ارائه محتواها و پاسخ به درخواست‌های کاربران است و عملکرد آن تأثیر بسزایی در تجربه کاربری و سرعت بارگذاری صفحات دارد. انتخاب وب‌سرور با معماری به‌روز و بهینه، به تسریع پردازش درخواست‌های HTTP و ارسال محتوا به مرورگرها کمک می‌کند. البته اگر انتظار زیادی از این افزونه ندارید و فقط می‌خواهید سرعت لود سایت خود را ارتقا دهید، نسخه‌ی رایگان افزونه‌ی WP Fastest cache نیز امکانات قابل قبولی دارد. یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های افزونه‌ی موردنظر این است که می‌تواند علاوه بر نمایشگر لپ‌تاپ، با نمایشگر تلفن همراه نیز سازگار باشد و به‌خوبی روی آن اجرا شود. این افزونه نیز با استفاده از قابلیت بارگذاری تنبل، از این استراتژی برای کاهش سرعت لود سایت استفاده می‌کند و به همین دلیل یکی از بهترین گزینه‌ها برای انتخاب افزونه‌ های افزایش سرعت لود است.

با سفارش خدمات افزایش سرعت سایت وردپرسی ما به این رتبه خواهید رسید. این افزونه‌ های افزایش سرعت لود همه‌ی مراحل کَش‌کردن را در خود وب‌سرور انجام می‌دهد و به همین دلیل نیازی به ابزارهای اضافی همچون لایه‌ی پراکسی معکوس ندارد. از سوی دیگر افزونه‌ی LiteSpeed Cache for WordPress می‌تواند با افزونه‌های دیگری همچون یواست سئو و ووکامرس نیز سازگاری داشته باشد. این افزونه‌ های افزایش سرعت لود به‌دلیل استفاده از امکانات پیشرفته و همه‌جانبه‌ی خود، می‌تواند یکی از بهترین نمونه‌های افزونه‌های افزایش سرعت باشد. علاوه بر همه‌ی این‌ها، افزونه‌ی W3 Total Cache با استفاده از امکانات امنیتی خود می‌تواند امنیت سایت شما را تامین کرده و با استفاده از این روش‌ها خیال شما را از بابت امنیت سایت نیز راحت کند. این افزونه‌ های افزایش سرعت لود تنظیمات امنیتی بسیار بالایی دارد و می‌تواند بسیار به شما کمک کند.

افزایش سرعت سایت درست مانند قدرت بی‌نظیر فلش می‌تواند شما را در دنیای وب متمایز کند. همان‌طور که فلش با سرعت شگفت‌انگیزش مأموریت‌ها را انجام می‌دهد، سایت شما نیز باید به همان اندازه سریع باشد تا رضایت کاربران را جلب کرده و تجربه‌ای روان و بی‌نقص ارائه دهد. هدف اصلی بسازو جلب رضایت مشتری می باشد و شما بعد از ثبت سفارش افزایش سرعت سایت وردپرسی میتوانید از پشتیبانی دائمی ما برخوردار شود. با استفاده از تکنیک‌های پیشرفته و به روز، بهینه‌سازی سرعت سایت شما را به سطحی فراتر از انتظار خواهید برد. خدمات ما تنها به بهینه‌سازی سرعت محدود نمی‌شود ما حتی ممکن است سایت شما را به هاست جدیدی منتقل کنیم تا نتایج بهتری بگیرید.

همانطور که مستحضرید محیط های سرد و بی‌ روح همراه با مسیرهای پر پیچ ‌و خم و نا آشنا، هیچگاه چنگی به دل نمی زنند و نخواهند زد. همچنین اگر همزمان حجم ترافیک بالایی به سمت سایت شما روانه شود، همین اتفاق می‌افتد. برای آشنایی بیشتر با این مفهوم، مقالهٔ «TTFB چیست؟ راه های بهبود TTFB یا Time to First Byte» را مطالعه کنید. البته که انتظار نداریم که گوگل همه ی اسرار خود در این زمینه را فاش کند.

برخلاف محتوای استاتیک که مستقیماً از سرورهای کش‌شده CDN ارائه می‌شود، محتوای داینامیک (مانند داده‌های پایگاه داده، صفحات سفارشی‌شده و اطلاعات کاربران) همچنان نیاز به پردازش در سرور اصلی دارد. برخی از CDNهای پیشرفته از روش‌هایی مانند Edge Computing و Load Balancing استفاده می‌کنند تا محتوای داینامیک را سریع‌تر پردازش و ارائه کنند. یکی دیگر از افزونه‌هایی که برای افزایش سرعت لود استفاده می‌شود، افزونه‌ی Pagespeed ninja است که در جهان از افزونه‌های برتر است و یک افزونه‌ های افزایش سرعت لود استاندارد محسوب می‌شود. متد استفاده‌شده در افزونه‌ی WP Fastest cache یکی از سریع‌ترین متدهایی است که می‌توان با استفاده از آن سرعت لود سایت را افزایش داد. این متد مخصوص که مود – ری‌رایت نام دارد در کمترین زمان ممکن انتظارات شما را برآورده خواهد کرد. در بخش قبلی در مورد ابزارهایی برای سنجش سرعت صفحات وب‌سایت صحبت کردیم.


https://daroromiekojast.ir/who-is-the-best-seo-in-urmia/