آموزش دهید هرچی جدید از کاشی و سرامیک این روزها؟ ما درخواست کردیم، شما پاسخ دادید
تنوع بسیار زیادی از کاشی و سرامیک ها در سایت کاشیران موجود می باشد که هر کدام دارای کاربرد متفاوتی می باشد. فضای داخلی قلعه با حفاریهای قاچاق به کلی مضطرب شده و فقط از این ارگ بزرگ که زمانی دارای سه طبقه فضای معماری بوده تنها یک پوسته گلی باقی ماندهاست. باید توجه داشت که چند تن از خاندان جیهانی و عتبی به وزارت رسیدهاند و تنها عتبیای که جانشین کسی از خاندان جیهانی شدهاست، «ابوالحسین عبیدالله بن احمد عتبی» است که در ربیعالثانی ۳۶۷ ه.ق جانشین «ابوعبدالله احمد بن محمد جیهانی» (نوهٔ ابوعبدالله محمد بن احمد جیهانی) شدهاست. ↑ در صفحهٔ ۳۲۱ بخش حواشی و تعلیقات «تاریخ بخارا» ویراستهٔ محمدتقی مدرس رضوی به نقل از کتاب «ارشاد الاریب» اثر یاقوت حموی آغاز وزارت ابوعبدالله محمد بن احمد جیهانی را جمادیالآخر ۳۰۱ ه.ق ذکر شدهاست. ↑ به نوشتهٔ «دانشنامهٔ جهان اسلام» درآیند «جیهانی خاندان» برخی نام این فرد را که در «تاریخ گردیزی» آمدهاست به اشتباه جیهانی خواندهاند و احتمال دادهاند فرزند «ابوعبدالله احمد بن محمد جیهانی» باشد. ↑ در این مقطع تاریخها آشفتهاند و برخی از وزارت «ابومنصور موریانی» یاد میکنند.
↑ در این مقطع تاریخها آشفتهاند و برخی از وزارت «قاضی صدرالدین ابوبکر محمد بن عبدالله بن عبدالرحیم مراغی» (قاضی کاشی هفت رنگ صدر) یاد میکنند. برخی منابع تاریخی قدمت این باغ را به دوران سلطنت آلبویه میرسانند. ↑ سلطان سنجر پیش از رسیدن به سلطنت با نام «ملک سنجر» از ۴۹۰ تا ۵۱۱ ه.ق از سوی برادرانش «برکیارق» و «محمد» در خراسان حکومت میکرد. ↑ ابن اثیر دستگیری مؤیدالملک رخجی را در رمضان ۴۱۴ ه.ق ذکر میکند و میگوید که مدت وزارت او ۲ سال و ۳ روز بودهاست که با نوشتههای پیشین خود او مبنی بر به وزارت رسیدن مؤیدالملک در رمضان ۴۱۳ ه.ق هماهنگی ندارد. همچنین در بیان رخدادهای ۴۱۳ ه.ق از به وزارت رسیدن مؤیدالملک رُخَّجی در رمضان ۴۱۳ ه.ق یاد میکند. همین باتلاق پای پرندگان مهاجر را در فصول سرد سال به شهرستان اردکان باز میکند تاجمعیت موجودات زنده شهرستان تنوع و افزایش یابد. سپس راهی شهر واسط شده و آنگاه به ترتیب از بصره دیدن میکند. CMS. بایگانیشده از اصلی در ۱۷ مه ۲۰۱۴.
صدای آمریکا. بایگانیشده از روی نسخه اصلی در ۱۹ دسامبر ۲۰۱۹. ↑ برادر سلطانالدوله یعنی «قوامالدوله ابوالفوارس شیردل دیلمی» از سوی او فرمانروای کرمان گردید و مدتی نیز در برابر سلطانالدوله طغیان نمود؛ ولی سرانجام به اطاعتش درآمد. در همین صفحه این بار نه به نقل از جایی نوشته شده که ظاهراً پایان وزارت او در ۳۰۹ ه.ق بوده و پس از او عتبی به جایش نشستهاست. ابونصر محمد عتبی در ذکر رخدادهای ۳۸۲ ه.ق از ابوعلی بلعمی یاد کردهاست. آشکار نیست که این ابوعلی بلعمی همان وزیر عبدالملک یکم و منصور یکم است و گردیزی در ذکر تاریخ مرگ او اشتباه کردهاست یا این که فردی دیگر از خاندان بلعمی با کنیهٔ ابوعلی است. ↑ تجارب السلف یگانه سرچشمهٔ کهنی است که از «ابوالفتح رازی» به عنوان نخستین وزیر طغرل یاد کردهاست. ↑ خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا): نگذاریم این ۶۰ هزار میلیارد تومان از دست کرمانشاه برود، نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۴۰۰؛ بازدید در ۲۲ آبان ۱۴۰۰. در این کتاب آمده که ابوالفتح رازی سپستر به وزارت عمادالدوله ابوکالیجار مرزبان دیلمی میرسد و سرانجام در ۴۳۹ ه.ق برکنار میشود. اما کسی که در ۴۳۹ ه.ق از مقام وزارت ابوکالیجار مرزبان برکنار میشود، «ذوالسعادات ابوالفرج محمد بن جعفر بن محمد بن عباس ابن فسانجس شیرازی» بودهاست.
یکی از ساتراپهای ایران در دوران پیش از اسلام بود و فرمانروا یا مرزبان این ساتراپی، لقب ویژه کنارنگ را داشت. تئوری پشت طرحهای بدون عایق بر استفاده از جرم حرارتی زمین جهت ذخیره انرژی، تکیه میکند، به جای آنکه بر سازههای بنایی یا سیمانی سنگین داخلی که در خانههای با سیستم خورشیدی غیرفعال وجود دارند تکیه کند. او میگوید: «همین که ابوغالب کشته شد، مشرفالدوله او (مؤیدالملک رخجی) را ملزم به قبول آن مقام کرد و رخجی نمیتوانست سرپیچی کند.» پس قتل ابوغالب در رمضان ۴۱۳ ه.ق یا کمی پیشتر از آن رخ دادهاست و نه در ۴۱۲. ↑ او پیشینهٔ وزارت اسفار بن شیرویه را نیز داشتهاست. وزیران او در این مدت «کیا مجیرالملک مؤیدالدین ابوالفتح علی بن حسین اردستانی» (۴۹۰ ه.ق)، «فخرالملک نظامالدین ابوالفتح مظفر بن نظامالملک» (۴۹۰-عاشورای ۵۰۰ ه.ق) و «قوامالملک صدرالدین محمد بن فخرالملک» (۵۰۰-۵۱۱ ه.ق) بودند. ↑ ابن اثیر مدت وزارت او را ده ماه و پنج روز نگاشتهاست. ↑ ابن اثیر در شرح رخدادهای ۴۱۲ ه.ق به «بیان خطبه به نام شرفالدوله در بغداد و قتل وزیر او ابیغالب» میپردازد و مدت وزارت او را هجده ماه و سه روز میآورد. ↑ او پیش از این وزارت «صاحب موصل» قطبالدین مودود را عهدهدار بود.